دلیل دعا برای سلامتی امام زمان چیه؟ مگه خدا سلامتی ایشون رو تضمین نکرده؟

دعا در سلامتی آن حضرت موثر است؛ زیرا آن حضرت به این سبب که انسان است و در همین عالم زندگی می­کند، در معرض بلایا می­باشند و دعا می­تواند در دور کردن بلاها و بیماری ها از وجود عزیزش مؤثر باشد. این با اراده­ی خدا مبنی بر سلامتی امام، منافاتی ندارد؛ زیرا اراده خدا از طریق اسباب، اِعمال می­شود و دعا از مهمترین وسیله ها و اسباب برای جریانِ اراده خدا در زندگی است. همچنین آنچه که اراده الهی بر آن تعلق گرفته حفظ جانِ حضرت از مرگ است و این منافاتی با بیماری جسمی حضرت ندارد؛ یعنی بعید نیست ایشان در دوران غیبت، گاهی دچار فشارهای روحی و جسمی گردند…

چه طور ممکنه عمر امام زمان اینقدر طولانی باشه؟

طولِ عمر عقلا محال نیست. در این قسمت یک مثال تقدیم می نماییم:

معمولا موی ابرو و مژه، ده ها سال ثابت است، در حالیکه موی سر و صورت [که با فاصله چهار انگشت، در کنار آن است] هر لحظه در حال رشد است. هر دو از یک پوست، گوشت، خون، غذا و اکسیژن تغذیه می کنند، اما خداوند اراده کرده یک مو ثابت، و در کنارش موی دیگر متغیّر و با سرعت رشد بیشتری قرار دارد.

عمر امام مهدی نیز اینگونه است، ما همه انسانیم اما آن ذخیره­ی الهی، ماندگارتر از دیگران خواهد بود.

عمر نوح بیش از ۱۰۰۰ سال، خواب اصحاب کهف ۳۰۰سال، و سالم ماندن غذای عُزَیر بعد از ۱۰۰ سال بوده است. سِنّ حضرت خضر و حضرت عیسی نیز بیشتر از امام مهدی (علیه السلام) می باشند…

چطوری امام زمان میتونن همون طوری که در یک مکان هستن، ناظر به همه جا باشن؟ اگه اینطوری باشه، پس لقب «ستار العیوب» بودن خدا چی میشه؟

آیت الله جوادی آملی فرمودند: «خداوند متعال که ستار العیوب است، می داند کجا ستاری بکند و کجا ستاری نکند… اگر کسی مخفیانه مرتکب گناهی شود، ذات اقدس اله اجازه نخواهد داد اسرارش نزد دیگران افشا شود. حتی در قیامت خداوند اجازه نمی دهد کسانی که کنار یکدیگرند از اعمال هم با خبر شوند؛ بنابراین، عملکرد خود شخص بسیار مهم است. اگر کسی پرده ی دیگران را نَدرد و آشکارا به گناه دست نیازد، خداوند پرده اش را نمی­دَرد…» ۵

چرا مثل نام حضرت موسی و حضرت عیسی که در قرآن آمده، نام امام مهدی علیه السلام در قرآن نیامده؟

غیر از وجود مقدس امام زمان علیه السلام، موارد فراوان دیگری هست که در قرآن کریم به صراحت از آنها سخنی به میان نیامده، مانند: نام امامان معصومین(علیهم السلام)، نام حضرت خضر، نام ذلیخا، جزئیات اقامه نماز، جزئیات احکام اموات، احکام ساخت و ساز، مقدار طواف بر خانه­ی خدا، طریقه ذبح شرعی گوسفند و خیلی از مباحث دیگر که به صورت صریح در قرآن نیامده است. وجود نازنین پیامبر اکرم(صلی الله علیه وآله و سلم) و یا ائمه(علیهم السلام) به عنوان مفسر و مبین قرآن، تفسیر و تبیین فرموده اند.