وقتی هنوز به درب برقی نرسیده ای، می بینی بسته است، ولی همین که به آن نزدیک می شوی، باز می شود. هیچ فرقی نمی کند تو چه کسی هستی و از کجا آمده ای؟ کوچک هستی یا بزرگ، سفیدی یا سیاه، پاکی یا آلوده؟ بلکه هر چه باشی، درب به رویت گشوده می شود…
ظهور ۴ شرط دارد: «رهبر، طرح و برنامه، یاران، پذیرش همگانی» که یکی از ویژگیهای شرایط، این است که همه ی آنها باید در زمان واحد موجود باشند.
رهبر و برنامه ی حکومتِ جهانی، سالهاست موجودند! ظهور، معطلِ یاران و پذیرش همگانی است! آری؛ حالا بهتر می شود فهمید «یارانِ زمینه ساز» یعنی چه؟!…
بیشتر ما ایرانی ها وقتی پای سفره و غذای هندی می نشینیم، با گذاشتن اولین قاشق در دهانمون، دادمون بلند میشه که: «سوختم، سوختم…»
اما اگه همین ما، مدتی [مثلا دو سه ماه] فقط غذای هندی بخوریم و بعد سر سفره ی غذای ایرانی خودمون بنشینیم، دادمون بلند میشه که: «پس کو فلفلش! یه کم فلفل بیارید…»
کنار خیابان ایستاده ای. ماشینی جلوی پایت ترمز می زند، شما آدرسی می پرسی و او به شما آدرس گفته و می رود… اما گاهی اوقات بعد از سئوال شما، راننده می گوید: «من همانجایی می روم که شما می خواهی بروی، و حاضرم شما را تا آن مکانِ مقصود و مطلوب برسانم.»
آیا میدانید فجر یعنی چه؟!
فجر یعنی پایان شب و آغاز روز. اگر توجه کرده باشید فجر در ابتدا، یک نقطه سپید در افق است که آرام آرام از شرق به غرب گسترش می یابد، که آن هنگام، هنگامه ی طلوع است. به عبارتی بهتر: ابتدا فجری ظاهر می شود، سپس بعد از گذشت لحظاتی خورشید به ظهور می رسد.
دختر و پسری که ازدواج نموده و زندگی مشترک عاشقانه ای را شروع کرده اند [تا وقتی این عشق باقیست]، خودشان را نمی بینند و هر وقت دیگری خواسته ای داشته باشد، آن را بی چون و چرا در اولین فرصت انجام میدهند؛ این یعنی ((توجه بدون توقع))
امام باقر علیه السلام فرمودند: «همانا مردم مأمور شده اند تا به سوی این سنگ ها بیایند و دور آنها طواف کنند، آنگاه به سوی ما آیند و ما را از ولایتشان خبر دهند و یاری خود را بر ما عرضه نمایند…» (الکافی، ج۴، ص۵۴۹)
حکومت جهانی امام مهدی علیه السلام مشروط است به اینکه «انسانها خودشان – مردمی، همگانی و همه جایی – جوشش داشته و وارد معرکه شوند». اگر اینگونه شد دیگر مستکبران نمی توانند محرومان را عقب نگه دارند، آنگاه وَرَق بر می گردد…
موجودی کامل و مادرِ تمام زنبورهای کندو، که عمرش طولانی تر از همه است. [عمر زنبورها تا چند هفته و ماه نمی گذرد اما گاهی ملکه تا پنج الی شش سال زندگی می کند] – در گستره کندو فقط ملکه است که همه عاشقانه با رابطه ای خاص، گِرد او جمع شده و مطیع او هستند. در فراز و فرودها “محور وحدت” است. با آنکه در سراسر کندو نظم و قانون حاکم است، ولی ملکه همه جا پَر می زند و نظارت دارد…
اگه یادتون باشه چند سال قبل در زلزله بَم، به نخل ها هیچ آسیبی نرسید! چون ریشه ی آنها محکم و استوار بود، ولی تیر آهن های زخیم ساختمانها خم شد و سازه های بتنی فرو ریخت!