آقاپسر ِ قاب ! دخترخانوم ِ عکس !

«قاب عکس و عکس» باید با هم تناسب داشته باشن…
هیچ آدم عاقلی، نقاشی کودکانه رو، توی قاب گرون قیمت نمیذاره!
چون با هم تناسب ندارن!
پس اگه شوهر، امتیازاتی داره، همسر هم باید امتیازاتی داشته باشه.

موضوع: مادرشوهر

گاهی بچه ها اینقد سرگرم بازی رایانه ای میشن که دیگه هرچی مامان صداشون میزنه نمیشنون، مامی هم عصبانی میشه و دوشاخ رو از پریز میکشه!
بعضیا هم وقتی ازدواج میکنن، اینقد سرگرم زندگی شون میشن که از بزرگترها یادشون میره! که در نتیجه بعضی از مادرا متاسفانه از سر بی توجهی، دائما به عروس گیر میدن!

آیا ترسیدی فقر و نابینایی اش به تو سرایت کنه؟!

فقیر و نابینا بود، وارد مسجد شد. تا نشست، مرد ثروتمند با چهره ای اخمو و ناراحت، خودش رو جمع کرد و کمی فاصله گرفت..
پیامبر گفت: آیا ترسیدی فقر و نابینایی اش به تو سرایت کنه؟!
– نه یا رسول الله.
– آیا ترسیدی ثروتت بهش منتقل بشه؟!
– نه یا رسول الله.
– پس این چه حرکتی بود انجام دادی؟!

طنزی تلخ: ﯾﮏ ﺭﻭﺯ ﺑﻮﺵ ﻭ ﺍﻭﺑﺎﻣﺎ ﺩﺭ ﯾﮏ سالن ﻧﺸﺴﺘﻪ ﺑﻮﺩﻥ .

ﯾﮏ ﺭﻭﺯ ﺑﻮﺵ ﻭ ﺍﻭﺑﺎﻣﺎ ﺩﺭ ﯾﮏ سالن ﻧﺸﺴﺘﻪ ﺑﻮﺩﻥ .
ﯾﮏ ﻧﻔﺮ ﻣﯿﺮﺳﻪ ﻭ ﻣﯿﭙﺮﺳﻪ :ﭼﯿﮑﺎﺭ ﺩﺍﺭﯾﻦ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻦ؟
ﺑﻮﺵ ﺟﻮﺍﺏ ﻣﯽ ﺩﻩ “: ﺩﺍﺭﯾﻢ ﻧﻘﺸﻪ ﺟﻨﮓ ﺟﻬﺎﻧﯽ ﺳﻮﻡ ﺭﻭ ﺗﻨﻈﯿﻢ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ “.
ﯾﺎﺭﻭ ﻣﯽ ﭘﺮﺳﻪ “: ﭼﻪ ﺍﺗﻔﺎﻗﯽ ﻗﺮﺍﺭﻩ ﺑﯿﺎﻓﺘﻪ ؟ !

عاشقــــــانه ترین نامـه..

“تصدقت شوم؛ الهى قربانت بروم، در اين مدت كه مبتلاى به جدايى از آن نور چشم عزيز و قوّت قلبم گرديدم متذكر شما هستم و صورت زيبايت در آئينه قلبم منقوش است.
عزيزم اميدوارم خداوند شما را بسلامت و خوش در پناه خودش حفظ كند. حالِ‏ من با هر شدتى باشد میگذرد ولى بحمداللَّه تا كنون هر چه پيش آمد خوش بوده و الآن در شهر زيباى بيروت هستم؛

عمل منتظران ظهور برای آمدن حضرت …

جهانی می اندیشند/ جهانی کار می کنند/ جهانی سازی می کنند
باور ِ « فی مشارق الارض و مغاربها…» باید در ما عملا محقق بشه…
شیعه و عاشق علی
دوست نداره عاشقای علی زیادتر بشن؟!!

بیست داستانک از حاضر جوابی های شهید مدرس…

رضا در اوّل خیابان سپه محوطه‌ی بزرگی را که به نام باغ ملّی بود تعمیر و بازسازی نموده، مراسم نظامی را در آن برگزار می‌کرد. در بالای سر در بزرگ آن، مجسّمه‌ی نیم تنه‌ای از خود نصب نمود که مانند دو مجسّمه از پشت به هم چسبیده بود که هم از بیرون، تمام صورت پیدا بود و هم از درون.

روزی برای مراسمی، مدرّس را دعوت کردند. هنگامی که مدرّس به باغ ملّی رسید، رضاخان و عدّه‌ای دیگر از وی استقبال کردند و رضاخان به شرح و توصیف پرداخت. سپس در چادری نشستند.

دولت مثل اتومبیلی ست که تمام دار و ندارمان در آن است…

دولت مثل اتومبیلی ست که تمام دار و ندارمان در آن است… دولت مثل اتومبیلی ست که تمام دار و ندارمان در آن است…مقام معظم رهبری:
گاهی بعضی ها ایراد می گیرند [ قدیم هم به حضرت امام (رضوان الله علیه) ایراد می گرفتند] که چرا شما اینقدر با مراقبت و دقت و وسواس، از دولت پشتیبانی می کنید؟ من واقعا از این حرف تعجب می کنم! بنده گاهی برای بعضی از نزدیکان و دوستان مثالی زده ام و گفته ام «اتومبیلی است که تمام دار و ندار من، فرزندان، عزیزان، ثروت و موجودی ام در آن است. راننده ی ماهری هم پیدا کرده ام که از راه بسیار خطرناکی این اتومبیل را می برد. من همه چیزم به این اتومبیل بسته است. اگر یک وقت چیزی هم ببینم که به نظرم ناخوشایند بیاید، کلمه ای که یک ذره حواس آن راننـــده را پرت کند و او را مشغول نماید و نتواند این راه پر پیچ و خم و خطرناک را به سلامت طی کند و با عافیت به سر منزل برساند، بنده مطلقا آن کلمه را نخواهم گفت، تا خدشه ای به اتومبیل وارد نشود.»

گناه و بهشت …

طبیعتا خدا دوست نداره بنده اش وادار به گناه بشه، ولی بعضی اوقات چاره ای جز این نیست و گاهی خدا ما رو در معرکه ی گناه میندازه تا بفهمیم چه عیب هایی در وجودمون پنهان کرده بودیم! اگه ما عیب پنهان مون رو بفهمیم و ریشه اون عیب رو در اعماق روحمون بسوزونیم، اینجاست که “گناه” سبب بهشت رفتن مون خواهد شد.